Fashion
Fashion / 1 Aug 2015

De laatste week naderde van mijn proef periode van een maand. De grootste vraag was voor mezelf èn denk ik ook voor de bloglezers ga ik een abonnement nemen? In deze blog schrijf ik een terugblik van mijn ervaringen bij het fashion ‘lenen’ bij Lena The...

Lees verder
Fashion / 24 Jul 2015

Nadat ik mijn pakje netjes had gewassen ging ik met de geleende items al fietsend weer richting de Westerstraat. Ondanks dat de items van Wintervacht bij elkaar geen setje waren hadden ze me toch veel plezier gebracht door deze weer te combineren met mijn...

Lees verder
Fashion / 11 Jul 2015

Met veel plezier heb ik mijn gekozen outfit bij Pitch gedragen vorig week. Dit weekend ga ik naar Antwerpen, shoppen tijdens het welbekende Solden en wilde ik weer ruilen voor een bijpassende outfit.

Lees verder
Fashion / 3 Jul 2015

Dat betekende de eerste swap: deze week zocht ik gericht naar een outfit voor PITCH, aankomend weekend in Westerpark Amsterdam.

Lees verder
Fashion / 29 Jun 2015

Een maand lang ga ik kleding lenen bij Lena Fashion Library en onderzoek ik hoe het is om aan deze vorm van duurzaamheid deel te nemen. Lezen over mijn ervaring? Iedere week verschijnt er een update op mijn blog.

Lees verder
Fashion / 19 Jun 2015

Tijd voor een nieuwe pop up! De collectie Ye.Lapp Loves Leftovers hangt sinds deze week in Café Hartje Bos en daar is ze erg blij mee!

Lees verder
Fashion / 18 Jun 2015

Kledingkast opruimen voor de zomer, zet een groepje vrouwen bij elkaar en ruil kleding met een ander en ta dah een kledingruilfeestje! Je hebt er vast wel van gehoord of zelfs aan meegedaan. Voor mij een paar jaar bekend en vorige week zondag was het tijd...

Lees verder
Fashion / 28 Oct 2014

Zomer is voorbij, buiten wordt het kouder; tot volgend jaar Summer Leftovers! Na een paar items verkocht te hebben (waaronder I Was Your Poncho - VEST als favoriet) gaat Ye.Lapp verder met het maken van Leftovers.

Lees verder
Fashion / 29 Aug 2014

Ye.Lapp pop\'s up met een eerste concept verkoop in de salon van HIPP by Deborah. De collectie Loves Summer Leftovers bestaat uit een serie uniek gemaakte kledingstukken.

Lees verder
About me

Welkom bij Ye.Lapp! Het label inclusief blogs die gaan over wisselende onderwerpen verweven in de categorieën Creativity, Fashion, Art en Lifestyle. De rebel gaat aan de slag en deelt creatieve avonturen met liefde.

Lees verder
Volg mij op
x d b z
Zoek