About me

Yelappa Visser is na haar Sociale Studie door de groot groeiende liefde voor de grote stad blijven wonen in Amsterdam. Naast de vroegere teken- en schilderlessen, schilderen op de ramen van de basisschool en creativiteit te gebruiken als kind waar het maar kon, vond ze dat het weer tijd werd om op creatief vlak te ontplooien en heeft dit na haar afstuderen weer opgepakt.

Inmiddels twee jaar verder is ze in de tussentijd, naast het zijn van Social Worker, het avontuur aangegaan en zag verschillende kansen om verder te ontwikkelen.

Na terugkomst van haar Roots en vrijwilligerswerk in India (2013), is zij inspiraties gaan uitwerken. Gevolgd door naailessen om kleding te maken van Saree’s, werd de eerste opdracht aangeboden en heeft een premièrejurk voor Elve gemaakt (zie Portfolio) die in de film Borgman (Warmerdam, van, 2013) heeft gespeeld. Een grote eer waarbij het niet mocht blijven.

In het voorjaar van 2014 is het label Ye.Lapp by Yelappa Visser officieel neergezet. Ye.Lapp (afgeleid van Yelappa) heeft het label eindelijk haar naam betekenis gegeven!
Het label laat eigen werk in proces en resultaat zien op het gebied van Fashion, Art en Lifestyle. Echter is het meest waardevolle tussen de regels door in blogs te lezen met de onderliggende boodschap dat creativiteit in de kleine dingen zit en toegankelijkheid is voor iedereen om dit te ontdekken. Voornamelijk in de categorie Creativity te lezen - ''Creativity happens in one little movement and can make your whole day''. 

Dit blog is bedoeld je te inspireren, inzichten te geven, vermaken, te dragen, neer te zetten, op te hangen, om doen, experimenteren, grenzen opzoeken, uit de comfort zone te halen, patronen doorbreken maar bovenal een label om verliefd op te worden.

Ye.lapp by Yelappa Visser blijft groeien in haar eigen creativiteit van hoe breed dit getrokken wordt. Het is een avontuur wat geen einde kent en wenst de wereld mooi te maken met liefde voor creëren.

Yelappa is aangenomen aan Akademie Vogue en start in september 2014 met het vak modetekenen.

 

FASCINATIES - KLEURENLIEFDE - METPHORES - SPIRITUAL ACADEMY - DENKENDE DOENER - ETNICITY - INDIAN ROOTS - SOCIAL WORKER - VOGUE ACADEMY - FOODLOVER - INSPIRATIONS - MUSIC - 

 

Foto hoofdpagina: Made by Jennifer van Veen 
Logo ontwerp:      designerafterall.nl 

 

About me

Welkom bij Ye.Lapp! Het label inclusief blogs die gaan over wisselende onderwerpen verweven in de categorieën Creativity, Fashion, Art en Lifestyle. De rebel gaat aan de slag en deelt creatieve avonturen met liefde.

Lees verder
Volg mij op
x d b z
Zoek