Ondertussen aan Akademie Vogue..

Gepubliceerd op 9 Dec 2014 | Categorie: M 0 R E

Begin dit schooljaar ben ik met veel plezier begonnen aan Akademie Vogue, opleidingsinstituut voor stylist in mode en interieur, gevestigd aan de Rozengracht. Ik volg het vak modetekenen en kom er eens per week om lessen te volgen. Het wandelen en werken op de Akademie bevalt me erg goed!

Na jaren gestopt te zijn is het fijn om weer het tekenen op te pakken. Het is een mooie basis om met mode verder te gaan en dit gericht te gebruiken in mijn concepten en werkmethodes.

In dit vak werk ik aan opdrachten met verschillende technieken om het ontwerp van mode op papier te leren kennen en uit te breiden van verschillende stylen. Ook wordt er gewerkt met verschillend materiaal zoals papier, tijdschriften, ecoline, verf etc. 
Inmiddels hebben we geleerd wat de verhouding van het lichaam zijn, gezichtsuitdrukking tot in detail te tekenen en verschillende poses. Zelf blijf ik een liefhebber van het maken van collages en het werken met ecoline.

Gedurende dit jaar wordt mijn eigen style verder ontwikkeld. Ter afsluiting wordt een eindopdracht gemaakt en ontvang ik een certificaat. Ik zou zomaar eens kunnen verder werken als ‘Fashion Illustrator’.

 

Opdracht 1: POSES    Opdracht 2: VLEKKEN

 

collage poses dancing          oil pots collage


Op dit moment werk ik verder aan de opdracht 3: FACES met ‘Extreme Make Up’, en zijn o.a. gezichtsonderdelen zoals monden, ogen en neuzen afgebeeld met extreme make up.
Uiteindelijk zal ik een portfolio samenstellen van onderdelen uit de reeks opdrachten van dit jaar en delen op mijn website.

Benieuwd wat ik nog  meer heb gemaakt en ga maken? Volg me dan op Pinterest borden: https://www.pinterest.com/yelapp/ of klik op de Pinterestlink op mijn website.

 

 

 

Tags: modetekenen Akademie Vogue collage fashion illustration

Reageer

About me

Welkom bij Ye.Lapp! Het label inclusief blogs die gaan over wisselende onderwerpen verweven in de categorie├źn Creativity, Fashion, Art en Lifestyle. De rebel gaat aan de slag en deelt creatieve avonturen met liefde.

Lees verder
Volg mij op
x d b z
Zoek