1 Kleurenliefde met patronen

Gepubliceerd op 20 Jan 2015 | Categorie: Creativity

Ben je net zoals ik gek op kleuren en patronen? Heb je ook de neiging om dit talloos te combineren en afwisselen totdat je niet meer kunt stoppen? Dan is dit de perfecte website voor jou!

Als je nu achter je computer zit ga direct naar: http://www.colourlovers.com/

Op deze website kun je gratis een profiel aanmaken en druk op  ‘create’ vervolgens: Een kleur kiezen– een kleurenpalet maken – patroon ontwerpen – patronen kleuren en nu komt de topper onder de fanaten onder ons.. een kleur of palet een eigen naam geven.

 

Color: zoek kleuren op.

 

 

 

Palet maken (Palette): Ideaal om inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld het inrichten van ruimtes. Welke kleuren passen het beste bij elkaar? En hoeveel  soorten wil ik er gaan combineren?  Zie het als een moodboard voor kleuren en stel je voorwerpen in gedachte er bij voor.

 

 

Patronen maken (Pattern): Hierbij kun je gebruik maken van je kleuren palet of andere willekeurige kleuren. Bijvoorbeeld voor het gebruik van een wall.

Ontdek hierna nog veel meer opties.

Eigen gemaakte ontwerpen kun je downloaden en gebruiken voor wat je maar wilt. Zelfs is er de mogelijkheid om het op stof te laten bedrukken!  

TIP: De kleurcodes die vermeld staan per ‘color’ zijn te gebruiken bij het digitaal invoeren van kleurencodes bijvoorbeeld van het maken van een website.

TRICK: Raak niet verslaafd of geobsedeerd door de kleurcodes die net weer even veranderen zodra je op de kleur ernaast drukt, neem soms pauze tussen het maken van patronen maar vooral bij paletten.

 

Plaats en deel online op je profiel! Succes!

Heb je het uitgeprobeerd? Dan zie ik graag een reactie hieronder wat je ervaring is.

 

Tags: colors kleurenliefde DIY patronen kleurenpalet kleuren patronen kleuren ontwerp

Reageer

Jessica Stedema

Wat een toffe site yelap! Ziet er echt goed uit. En wat leuk dat je verder gaat met de opleiding, doe je hartstikke goed! Groetjes Jessica

Geplaatst op 21 Jan 2015

yelappa

Bedankt Jessica! leuk bericht!

 

About me

Welkom bij Ye.Lapp! Het label inclusief blogs die gaan over wisselende onderwerpen verweven in de categorie├źn Creativity, Fashion, Art en Lifestyle. De rebel gaat aan de slag en deelt creatieve avonturen met liefde.

Lees verder
Volg mij op
x d b z
Zoek