Zondag Marktdag!

Gepubliceerd op 25 Jan 2015 | Categorie: M 0 R E

Tegenwoordig is het een luxe keuze om te kiezen welke markt te bezoeken op zondag in Amsterdam. Van food tot fashion tot vintage markt. In verschillende formaten heeft iedere markt zijn eigen sfeer op de locatie. Vandaag heb ik er twee bezocht en hieronder uitgelicht.

LOCAL GOODSMARKET -  DE HALLEN - WEST

Fashionweek is weer aan de gang. Daarvan stond de ‘Local Goodsmarket’ in de Hallen in West (een vast onderdeel in mijn ‘Eventkalenders) hier in het teken van en was programma van Downtown Fashion week. Ontwerpers uit heel het land van kleding en accessoires stonden er met pracht en praal uitgestald.

Na de eerste Hal te hebben doorlopen kun je voortaan ook wandelen naar de volgende Hal betiteld als de ‘Hanny Dankbaarheidshal’. Waarom? Geen idee. Wel heb ik een schattig winkeltje ontdekt; The Darling met kleding, brocante servies en accessoires en huisdecoratie. Een lust voor het oog en zeker de moeite waard om even doorheen te lopen! Ook is er een winkel ervan te vinden in de negenstraatjes en werken ze o.a. samen met de store Things I Like Things I Love.

 

 

 

AMSTERDAM YARD SALE - DE MARKTKANTINE - WEST

Daarna door naar de Yard Sale, Rommelige Zondag, in de Marktkantine. Een rommelmarkt waar de handelsnamen van bijvoorbeeld etenswaar verweven stonden met kraampjes met tweedehandspullen. Een paar voordelen had het wel het was er droog en warm inclusief een garderobe en loungezaal met bar en muziek. Wel kost het een entree van drie euro.

 

 

 

zie aankomende blog 'Eventkalender Februari' voor de volgende markten.

 

Tags: fashion fashionweek de Hallen Amsterdam Markt Zondag Marktkantine Local Goods Market Amsterdam Yard Sale

Reageer

About me

Welkom bij Ye.Lapp! Het label inclusief blogs die gaan over wisselende onderwerpen verweven in de categorie├źn Creativity, Fashion, Art en Lifestyle. De rebel gaat aan de slag en deelt creatieve avonturen met liefde.

Lees verder
Volg mij op
x d b z
Zoek