Hipsterbag - Last Minute Carnvalsoutfit

Gepubliceerd op 20 Feb 2015 | Categorie: Creativity

Ook dit jaar heb ik weer erg genoten van carnaval wat sinds een paar jaar al traditie is om heen te gaan. Nee, niet alleen in het zuiden wordt carnaval gevierd, maar ook in het (hoge) noorden. Versierde zalen, mooie outfits en veel gekkigheid, want tja het is maar een keer per jaar carnaval en dat moet gevierd worden ook! En hoe, niet alleen de zaterdag (als Roy Lichtenstein caracter) dit jaar geweest maar ook last minute naar het maandagse carnavalsfeest. Tja wat doe je dan aan?

Zondag avond zou en moest ik nog wat in elkaar flansen. Betere ideeën komen vaak op het laatste moment, waar ik op zat te wachten. In mijn gedachte ging ik de stofjes na die ik nog had liggen.

 

 

Tah -dah! een outfit gemaakt van canvas. Nu kon ik 'mezelf' de carnavalsmaandag als HIPSTER bag de hele avond mee dragen (en naar huis;). Het was fantastisch!

 

Mocht je nou ook een (last-minute) outfit nodig hebben voor volgend jaar!? let me know!

Tags: outfit carnval hipster hipsterbag carnavalsoutfit last minute outfit

Reageer

About me

Welkom bij Ye.Lapp! Het label inclusief blogs die gaan over wisselende onderwerpen verweven in de categorie├źn Creativity, Fashion, Art en Lifestyle. De rebel gaat aan de slag en deelt creatieve avonturen met liefde.

Lees verder
Volg mij op
x d b z
Zoek