Kledingruilfeestje Hartje Bos

Gepubliceerd op 18 Jun 2015 | Categorie: Fashion

Kledingkast opruimen voor de zomer, zet een groepje vrouwen bij elkaar en ruil kleding met een ander en ta dah een kledingruilfeestje! Je hebt er vast wel van gehoord of zelfs aan meegedaan. Voor mij een paar jaar bekend en vorige week zondag was het tijd voor een try out in Café Hartje Bos.

Ik kan me geen betere uitkomst wensen dan deze win win win situatie. Vorige week hebben we café Hartje Bos, gelegen in hartje Bos en Lommer, in een ware locatie veranderd voor een swap fissa. Op een mooie zonnige zondag met vriendinnen een kledingruilfeestje houden onder het plezier van een hapje en een drankje.

 

 

Dit idee ontstond spontaan wanneer het woord ‘kledingruilfeestje’ een aantal maanden geleden viel in Hartje Bos. Waarbij Sharon, goede vriendin van het café en de buren; Josje en ik, bij elkaar kwam om dit serieus aan te pakken. Na brainstorm momenten hebben we deze try out georganiseerd om mee te gaan in de deze semi bekende trend.

 

    

 

Maar een kledingruilfeestje? Wat is dat nou precies? Hier in het kort de formule; vrouwen nemen, voor hen op uitgekeken, kleding mee en gaan deze met elkaar ruilen. De uitkomst hiervan, je hebt kleding voor jou als nieuw en je kunt je garderobe mogelijk aanvullen voor een nieuw seizoen. Waar juweeltjes tussen kunnen zitten aan kleding en de niette vergeten accessoires!

 

    

 

Sharing is caring. Voornamelijk wat mooi is en in goede staat weggeeft krijg je weer terug. Het is ook nog eens een milieu vriendelijke manier van ‘weggooien’ en daarbij weggeven van kleding het nieuwe recyclen is.  

Ja en…?  Het was een succes! Iedereen heeft kunnen ruilen en ging met een aardige tas vol naar huis met nieuw geruilde kleding. Zelf heb ik mooie kleding overgenomen (en kan nu al zeggen dat er favorieten tussen zitten hoor!) Maar belangrijker, de sfeer was gezellig en liep goed voor een try out.

 

 

Geef elkaar de gun factor, pas iets wat je normaal niet zou passen, en bedenk stiekem het is toch allemaal gratis!?

Najaar 2015 willen wij weer een kledingruilfeestje organiseren, hetzelfde concept, ander formaat. Wil je hier bij zijn en of meer informatie over tegen die tijd? Mail dan naar info@yelapp.com of houd de facebook pagina van Ye.Lapp by Yelappa Visser en/of Hartje Bos in de gaten.

 

Facebook pagine café Hartje Bos 

 

Tags: kleding kledingruilfeestje swap swapparty Hartje Bos Cafe Fashion change garderobe season

Reageer

About me

Welkom bij Ye.Lapp! Het label inclusief blogs die gaan over wisselende onderwerpen verweven in de categorieën Creativity, Fashion, Art en Lifestyle. De rebel gaat aan de slag en deelt creatieve avonturen met liefde.

Lees verder
Volg mij op
x d b z
Zoek