Ye.Lapp Loves Leftovers - Concept Sale cafe Hartje Bos

Gepubliceerd op 19 Jun 2015 | Categorie: Fashion

Tijd voor een nieuwe pop up! De collectie Ye.Lapp Loves Leftovers hangt sinds deze week in Café Hartje Bos en daar is ze erg blij mee!

Ye.Lapp by Yelappa Visser bevriend met café Hartje Bos, vonden een samenwerking waaruit een nieuwe locatie voor haar concept sale is ontstaan.

Het café, gelegen in hartje Bos en Lommer, is een verrijking voor de buurt en  doet zijn naam vooral eer aan, met haar heerlijke taartjes, koffies en (afhaal) dinners.  Daar wilt Ye.Lapp graag een onderdeel van zijn om zo de buurt kennis te laten maken met het label tijdens bezoek aan het café.

 

           

 

Omdat Ye.Lapp by Yelappa Visser toch wel naar uniekheid streeft en een eigen style ontwikkeld zitten in deze collectie van Loves Leftovers zijn er van deze hand gemaakte items van elk maar één verkrijgbaar!  Voorwaarde die gesteld wordt is dat het draagbaar moet zijn en de stoffen in goede staat.

Het concept is hetzelfde gebleven; ‘Kleding wat niet meer gedragen werd, ook wel de ‘Leftovers’, heb ik een nieuw leven gegeven door ze te vermaken tot nieuwe draagbare items.  Zo werd een rok een broek, een T-shirt een top en een poncho een vest etc., het lijkt bijna wel reïncarnatie.’ – Ye.lapp 2014

 

 

           

 

Bij deze collectie van Ye.Lapp Loves Leftovers kun je ook weer een vintage tas scoren om je outfit af te maken.

Aankomende tijd ontwerpt Ye.Lapp nieuwe kleding voor de collectie Loves Left overs en wordt deze aangevuld in het café. Het resultaat wordt tegelijkertijd gepost op de website en facebook pagina.

De Leftovers zijn voorlopig alleen te koop in café Hartje Bos. Kom je een kijkje nemen naar de collectie? Als je meer informatie hierover wilt weten over de collectie of gezellig een hapje komt eten of koffie komt drinken, spreek ik graag met je af in het café!

 

 

Café Hartje Bos eten en drinken

Admiraal de Ruijterweg 275

Amsterdam (West)

Facebookpagina café Hartje Bos

Zie portfolio Ye.Lapp Loves - Leftovers Concept Sale Hartje Bos welke items er verkocht worden.

 

Jouw kleding ook customized of advies hierover? Of heb je een stapeltje kleding die je weg wilt doen? Stuur dan een ingevuld contactformulier via deze website.

Tags: concept sale Leftovers lovesleftovers fashion reclycling kleding kledingverkoop label cafe Hartje Bos Amsterdam

Reageer

Acymninvitty

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre determina

Geplaatst op 7 Aug 2018
About me

Welkom bij Ye.Lapp! Het label inclusief blogs die gaan over wisselende onderwerpen verweven in de categorieën Creativity, Fashion, Art en Lifestyle. De rebel gaat aan de slag en deelt creatieve avonturen met liefde.

Lees verder
Volg mij op
x d b z
Zoek