Update 2 - Lenen bij Lena The Fashion Library

Gepubliceerd op 11 Jul 2015 | Categorie: Fashion

Met veel plezier heb ik mijn gekozen outfit bij Pitch gedragen vorig week. Dit weekend ga ik naar Antwerpen, shoppen tijdens het welbekende Solden en wilde ik weer ruilen voor een bijpassende outfit.

Wat voor items ga je dan kiezen? Een weekendje weg met mooi weer. Ga je eerder voor praktisch en wat lekker zit voor zowel tijdens het shoppen en fietsen, of toch voor een mooi zwierig jurkje als we in een cocktailbar eindigen. Ik nam mijn geleende items weer mee en ging naar Lena.

Dit keer had The Library weer nieuwe items opgehangen. Gelijk trokken mij de items van de brand Wintervacht (bekend van die lekker dikke wintervesten) de aandacht die op het rek hingen gelijk bij binnenkomst.

Nu had deze brand een zomereditie gemaakt waarin het hergebruik van gordijnstoffen. Langs de prints van de tops en broekjes kon ik niet ontlopen om een kijkje te nemen en ging ik ze te passen.

 

Uiteindelijk kon ik niet kiezen welk topje en broekje ik het mooist vond. Ondanks ik enorme kleur en print fan ben, vond ik twee verschillende prints van kleuren iets te veel. Dus heb ik besluiten om zowel een top als broekje mee te lenen van Wintervacht.

Hiermee zag ik mij wel al fietsend, shoppend door Antwerpen gaan en vast wel eindigen in een cocktailbar. 

Tags: Fashion fashion library Lena The Fashion Libray Amsterdam wintervacht

Reageer

About me

Welkom bij Ye.Lapp! Het label inclusief blogs die gaan over wisselende onderwerpen verweven in de categorie├źn Creativity, Fashion, Art en Lifestyle. De rebel gaat aan de slag en deelt creatieve avonturen met liefde.

Lees verder
Volg mij op
x d b z
Zoek