Update 3 - Lenen bij Lena The Fashion Library

Gepubliceerd op 24 Jul 2015 | Categorie: Fashion

Nadat ik mijn pakje netjes had gewassen ging ik met de geleende items al fietsend weer richting de Westerstraat. Ondanks dat de items van Wintervacht bij elkaar geen setje waren hadden ze me toch veel plezier gebracht door deze weer te combineren met mijn eigen kleding. Hierdoor nog een voordeel ontdek; het lenen van een item kan net die opfrissing zijn voor je kleding kast waardoor combineren eindeloos wordt.

En zowaar voldeden de itemens aan mijn ‘voorwaarden’ om mee te nemen naar Antwerpen; praktisch mee gefietst, netjes en ook casual te combineren voor het winkelen en ’s avonds voor in de cocktailbar en afgestemd op het warme/ regenachtige weer. De short van Wintervacht had ik gecombineerd met eigen top met warm weer, de top van Wintervacht gecombineerd met een lange broek voor ’s avonds en de volgende dag helaas, regen.

            

Aangekomen bij Lena, had ik deze keer wat meer de tijd die ik blijkbaar ook nam achteraf om mijn volgende outfit te scoren; een (zomerjurk). Met als de rede, net als de weekenden hiervoor, voor de activiteiten in het weekend, aangezien ik door de weeks doorgaans in mijn oude kleding werk.

Dit weekend ging ik naar Trek foodfestival en naar de musical van Billy Elliot in Scheveningen. Precies een goede gelegenheid voor zomerjurk. Het had even geduurd maar na een aantal outfits en jurken gepast te hebben had ik in met hulp van de mede eigenaresse van Lena toch de doorslag gemaakt. Een zomerjurk met vintage look én een kleurrijke top om mijn punten vol te maken.

Teveel keus hebben maakte ook weer dat ik langer ging zoeken (en ging passen voor de juiste maat), het dilemma krijgen welke je het leukst vind of de afwegingen die gemaakt moeten worden voor het aantal punten waarvoor ik kan lenen. Inderdaad, dit is iets waar ik even in moest komen.

       

Naast de wisselende kleding wordt ook veel aandacht besteed aan de leen en verkoop omgeving hiervan. Zo groeit de boekentafel en accessoires als sieraden en tasjes die je kunt kopen. Met naar mijn mening de uitblinkers van de accessoires serie van ioia; oorbellen en kettingen gespoten met foam in verschillende kleuren die je kunt kopen én lenen. En de zakjes met schillen van Seepje waarmee kleding op een ‘plantaardige’ wijze gewassen kan worden.  

Wederom weer veel plezier ervan gehad. Naar Trek Foodfestival de kleurrijke top aangehad gecombineerd met legging en de vintage jurk naar de musical aangehad om vervolgens nog even lekker mee uit te waaien op Scheveningen strand!

Mijn volgende en (voorlopig) laatste update van Lena The Fashion Library geef ik een terugblik over mijn proefmaand lenen. Onder andere kun je hierin lezen hoe ik als 'abonnee' heb ervaren hoe het is om kleding te lenen en waarom ik wel of niet de keuze ga maken om mijn abonnement te vervolgen. 

Tags: Amsterdam Fashion Lena Lena The Fashion Library Kledingbibliotheek Wintervacht Kleding Duurzaam recycle Seepje ioia

Reageer

About me

Welkom bij Ye.Lapp! Het label inclusief blogs die gaan over wisselende onderwerpen verweven in de categorie├źn Creativity, Fashion, Art en Lifestyle. De rebel gaat aan de slag en deelt creatieve avonturen met liefde.

Lees verder
Volg mij op
x d b z
Zoek