Ye.Lapp currently in India!

Gepubliceerd op 6 Nov 2016 | Categorie: M 0 R E

Dit jaar geen modevak aan Akademie Vogue maar ben ik sinds oktober voor een half jaar in India. Deze kans laat ik natuurlijk niet voorbij gaan om naast het vrijwilligerswerk hier inspiratie op te gaan doen en elke zintuig gebruiken om volledig ondergedompeld te worden in dit land vol contrasten.

 

Tijdens mijn geplande reizen zal ik naar het noorden en het zuiden gaan. Ondanks dat ik niet in alle staten zal komen hoop ik toch verscheidenheid te kunnen ontdekken van verschillende kleding, ambachten, art, levensstijlen etc.

De collectie van mijn inspiratie zal te vinden zijn in mijn ‘Indian Lookbook’. Voorlopig zal dit eerst veel verzamelen zijn waardoor het nog open blijft wat ik er uiteindelijk mee kan en wil doen. Spannend en mysterieus tegelijk!

Mogelijk kan ik van de ervaringen en vaardigheden gebruik maken wat ik heb op gedaan tijdens de vakken Modetekenen (Fashion Illustration) en Modeontwerpen (Fashion Design), de afgelopen twee jaar aan Akademie Vogue.

Verder ben ik te volgen op mijn Facebookpagina en Instagram (Ye.Lapp). 

 

Onderstaand: Collage DIY Kidsworkshop, Ambachtstechniek uit oorspronkelijke eigen Indiase Cultuur. Woodenblock stempelen/Vingerbreien. opdracht voor vak Modeontwerpen, Akademie Vogue 2015, gemaakt door Yelappa Visser.

 

Tags: India Fashion Inspiration Indiafashion Indianculture Roots Folklore

Reageer

About me

Welkom bij Ye.Lapp! Het label inclusief blogs die gaan over wisselende onderwerpen verweven in de categorie├źn Creativity, Fashion, Art en Lifestyle. De rebel gaat aan de slag en deelt creatieve avonturen met liefde.

Lees verder
Volg mij op
x d b z
Zoek